nimat.avassoli ارسال شده در 15 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت سلام استاد من دوره آموزشی AVRخریداری کردم و دوره را تمام کردم این دوره مبتدی آسان بود لطف میکنید که آموزش حرفه ای سخت تدریس کنید مثلا ساخت ماشین حساب با کیپد با انواع پروژه های سخت که بتوانیم AVR سخت حرفه ای مثلت بشیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 18 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت سلام سطح دوره بالا هست و رجیستر های اصلی و پروژه های محبوب کامل آموزش داده شده است اگر نیاز به پروژه های دیگری دارید بفرمایید در صورت امکان در بروزرسانی قرار داده میشود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nimat.avassoli ارسال شده در 18 اردیبهشت مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت ۵۸ دقیقه قبل، پاسخگوی انجمن گفته است: سلام سطح دوره بالا هست و رجیستر های اصلی و پروژه های محبوب کامل آموزش داده شده است اگر نیاز به پروژه های دیگری دارید بفرمایید در صورت امکان در بروزرسانی قرار داده میشود اگر دوره بروزرسانی شود باید هزینه کرد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 23 اردیبهشت اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری