Choughour ارسال شده در 9 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور با درود خدمت تمامی متخصصان این حقیر چند عدد برک بورد STM8S103F3P6 و STM8S003F3P6 تهیه کردم و توسط دانگل یو اس بی ST-LINK V2 موفق به بارگذاری کد و تست اون بر روی هر دو برک بورد شدم سپس بدلیل همسان بودن پیه های آیسی و پین های خروجی برک بورد ، آیسی STM8S003F3P6 را از روی برک بورد جدا کردم و آن را روی بورد مبدل 20 پین لحیم کردم سپس دو ردیف پین هدر مادگی 10 پین در خروجی پین های برک بودر لحیم کردم در ادامه آیسی خام STM8S003F3P6 را نیز بر روی بورد مبدل 20 پین لحیم کردم تا بتوانم جایگزین آیسی ابتدائی روی برک بودر نمایم تا براحتی بتوانم روی آیسی خام نیز کد ها را بارگذاری کنم متاسفانه همه چیز آنطور که انتظار داشتم پیش نرفت و هیچ کدی آپلود نمیشد آیسی اصلی برک بورد را روی پین هدر قرار دادم و تست کردم .. و دیدم همه چیز درست کار میکند .. لذا متوجه عدم وجود بوت لودر ( Bootloader ) روی آیسی خام شدم قبلاً با میکروکنترلر های اتمل کار کرده بودم و آنها براحتی توسط آردوینو IDE بوت لودر روشن نصب میشود و برخی از ابتدا بوت لودر دارند از آنجایی که بنده در بخش میکروکنترلر های ARM تازه کار هستم ( همین مقداری که در بالا شرح دادم نه بیشتر ) از دوستان حرفه ای STM مخصوصاً STM8 تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند لازم بذکر است اینترنت را زیر و رو کردم و چیزی دستگیرم نشد .. با سپاس منتظر راهنمایی شما متخصصان STM هستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Choughour ارسال شده در 10 شهریور مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور مشکل حل شد .. آیسی مورد تست با اتصال 5 ولت سوخته بود با آیسی جدید بدون 5 ولت ست شد همه چیز بدون مشکل بود و کد براحتی آپلود شد با سپاس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری