aryan ارسال شده در 9 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور سلام من یک ماژول sim800l دارم که اون رو با یک باطری لیتیوم-یون ۱۸۶۵۰ تغذیه میکنم و هر کاری هم میکنم به شبکه متصل نمیشه یک دوبار وصل شد اما بعد از اون دیگه وصل نشد به نظر شما یک خازن با تغذیه ی اون موازی کنم مشکلش حل میشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 11 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور سلام معمولی هست یا EVB؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aryan ارسال شده در 11 شهریور مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور سلام. معمولی هست. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 14 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور معمولی ها راه اندازی پر اذیت تری دارد حتما از آنتن قوی استفاده کنید و با چند سیم کارت تست کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aryan ارسال شده در 15 شهریور مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور حالا به شبکه متصل شده اما وقتی بهش زنگ میزنم میگه در دسترس نمیباشد پین کد سیمکارت هم غیر فعال هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 16 شهریور اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور وقتی میگوید در دسترس نمیباشد ماژول خاموش روشن میشود؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری