Vahidtak ارسال شده در 12 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان با سلام و وقت بخیر دوستان بنده میخوام یک ربات مسیریاب درست کنم از2 تا سنسور LED و 4 تا چرخ و 2تا باتری و یک برد آردینو مدل UNO و یک ماژول L298N استفاده کردم مشکل اینجاست هیچ عکس العملی داده نمیشه وقتی باتری روشن میکنم ماژول و برد آردینو روشن میشه و حتی سنسور led ولی نه حرکتی هیچ... نمیدونم سیمکشی ها اشتباه،زور باتری ها نمیرسه یا اینکه کدها در برد آردینو اشتباه و دستور نمیده ممنون میشم راهنمایی و کمک کنید واقعا چندهفته اس درگیرشم،و اینکه فکر کنم یکی از سنسور LED ها خراب باشه کد ارسال کردم، نمیدونم این اتصالات و سیم کشی درسته یا نه عکس از برد و باتری ام ضمیمه کردم /*----IR Sensors Connection----*/ int LS = 2; // left sensor int RS = 3; // right sensor /*-------defining Outputs------*/ int LM1 = 8; // left motor int LM2 = 9; // left motor int RM1 = 10; // right motor int RM2 = 11; // right motor int ENBL = 5; //left motor PWM(ENA) int ENBR = 6; //right motor PWM(ENB) //speed setting int motorspeed = 150; //MAX speed is 255 void setup() { pinMode(LS, INPUT); pinMode(RS, INPUT); pinMode(LM1, OUTPUT); pinMode(LM2, OUTPUT); pinMode(RM1, OUTPUT); pinMode(RM2, OUTPUT); pinMode(ENBL,OUTPUT); pinMode(ENBR,OUTPUT); } void loop(){ int vall = digitalRead(LS); int valr = digitalRead(RS); if (( vall == 0 ) && ( valr == 0 )) //CONDITION-1 FORWARD { MoveForward(); } if (( vall == 1 ) && (valr == 1)) //CONDITION-2 STOP { Stop(); } if(( vall == 0 ) && ( valr == 1 )) // RIGHT { TurnRight(); } if(( vall == 1 ) && ( valr == 0 )) { TurnLeft(); } } void MoveForward() { digitalWrite(LM1,LOW); digitalWrite(LM2,HIGH); digitalWrite(RM1,LOW); digitalWrite(RM2,HIGH); analogWrite(ENBL,motorspeed); analogWrite(ENBR,motorspeed); delay(20); } void TurnRight() { digitalWrite(LM1,LOW); digitalWrite(LM2,HIGH); digitalWrite(RM1,HIGH); digitalWrite(RM2,LOW); analogWrite(ENBL,motorspeed); analogWrite(ENBR,motorspeed); delay(20); } void TurnLeft() { digitalWrite(LM1,HIGH); digitalWrite(LM2,LOW); digitalWrite(RM1,LOW); digitalWrite(RM2,HIGH); analogWrite(ENBL,motorspeed); analogWrite(ENBR,motorspeed); delay(20); } void Stop() { digitalWrite(LM1,LOW); digitalWrite(LM2,LOW); digitalWrite(RM1,LOW); digitalWrite(RM2,LOW); delay(20); } لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 13 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان سلام به جای موتور ال ای دی قرار بدهید و عملکرد را تست کنید ببینید ال ای دی ها مطابق برنامه روشن یا خاموش میشود یا خیر. اگر درست عمل نمیکند سنسور ها و کد را بررسی کنید اگر عمل میکند تغذیه موتور ها را تغییر بدهید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Vahidtak ارسال شده در 13 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آبان ۹ ساعت قبل، پاسخگوی انجمن گفته است: سلام به جای موتور ال ای دی قرار بدهید و عملکرد را تست کنید ببینید ال ای دی ها مطابق برنامه روشن یا خاموش میشود یا خیر. اگر درست عمل نمیکند سنسور ها و کد را بررسی کنید اگر عمل میکند تغذیه موتور ها را تغییر بدهید. سلام سنسور روشن و خاموش میشه وقتی جسمی روبرو سنسور قرار میدم عکس العمل نشون میده، منظورتون از تغذیه موتور تغییر بدم یعنی باتری باید بیشتر کنم؟ ولتاژ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پاسخگوی انجمن ارسال شده در 15 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان بله باتری را تغییر بدهید یا به جای تغذیه بالا و موتور فقط تغذیه مناسب یک ال ای دی را فراهم کنید و ال ای دی را به پایه های موتور درایور متصل کنید ببینید با تغییر حالت سنسور ها، ال ای دی متناسب با آن روشن میشود یا خیر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری