چگونه چراغ پارکی ارزان ولی با کیفیت بخریم؟
محتویات
چراغ های پارکی در فرآیند نورپردازی فضاهای باز، از اهمیت بسیار بالایی برخوردارند. از طرف دیگر شرکت های تولید کننده این نوع چراغ ها، انواع متنوعی از آن را در بازار عرضه می کنند. با این وصف یکی از دغدعه های کاربران در این زمینه، انتخاب و خرید چراغ حیاطی باکیفیتی است که در عین حال از قیمت مناسبی نیز برخوردار باشد. در این مقاله تلاش می کنیم در این راستا، ویژگی های یک چراغ پارکی با کیفیت و در عین حال ارزان را شرح بدهیم و از طریق راهنمایی عملی را برای خرید بهترین و مقرون به صرفه ترین گزینه در اختیار کاربران قرار بدهیم.
در هنگام خرید چراغ پارکی به چه نکاتی توجه کنیم؟
موقعیت نصب چراغ پارکی
توجه به محل قرار گیری چراغ پارکی یک نکته بسیار حائز اهمیت در هنگام خرید این نوع چراغ ها است. محل قرار گیری چراغ پارکی، در واقع ابعاد و تعداد مورد نیاز این نوع چراغ ها را برای نورپردازی فضاها تعیین می نماید. البته مساحت محیط و سلیقه کاربر نیز در این زمینه می تواند دخیل باشد.
میزان درجه حفاظت
میزان درجه حفاظت چراغ های پارکی نیز در هنگام خرید از اهمیت زیادی برخوردار است. در واقع این درجه حفاظت یک حد استانداردی دارد که با علامت اختصاری IP شناخته می شود. از آنجا که چراغ های پارکی همواره در مقابل نور خورشید، بارش های گوناگون و نفوذ حشرات و گرد و غبار قرار می گیرند، این درجه حفاظت از اهمیت فوق العاده ای برخوردار خواهد بود.
ولتاژ و توان نامی
ویژگی دیگری که در هنگام خرید چراغ های پارکی باید به آن توجه ویژه ای داشت، ولتاز و توان نامی این نوع چراغ ها است. از طرف دیگر محدوده دمای قابل تحمل چراغ پارکی نیر مسئله ای است که باید به آن توجه نمود و در هنگام خرید حتما باید با توجه به شرایط محیطی مد نظر قرار بگیرد.
اجزای تشکیل دهنده چراغ پارکی
پس از آشنایی با نکات مهمی که باید در هنگام خرید چراغ های پارکی به آن توجه نمایید، اکنون می توانید با شناختی که از اجزای تشکیل دهنده این نوع چراغ ها به دست خواهید آورد، بهترین و به صرفه ترین انتخاب را داشته باشید.
حباب: شاید مهم ترین بخش تشکیل دهنده یک چراغ پارکی، حباب آن باشد. حباب در واقع محل قرار گرفتن لامپ چراغ است. بسته به شرایط محیطی و طراحی نورپردازی، جنس حبابی که برای چراغ پارکی مورد نظرتان انتخاب می کنید، متفاوت و البته از لحاظ قیمتی هم متغیر خواد بود. حباب ها معمولا از جنس شیشه، پلاستیک، پلی اکریلیک، پلی کربنات و … ساخته می شوند.
پایه: پایه چراغ های پارکی نیز از جمله اجزای مهم تشکیل دهنده این چراغ ها می باشد. اهمیت پایه چراغ پارکی بیشتر در ارتفاع آن است، که به سه گروه کوتاه، متوسط و بلند تقسیم بندی می شود. هر یک از این نوع پایه ها برای هدفگذاری خاصی طراحی و استفاده می شوند. شما باید بر اساس طراحی نورپردازی و متراژ فضای باز مورد نظر پایه چراغ را انتخاب کنید. همچنین جنس رنگ پایه های چراغ پارکی نیز عاملی است که می تواند در قیمت آن اثرگذار باشد. عموما استفاده از پایه هایی که دارای رنگ الکترواستاتیک هستند پیشنهاد می شود.
لامپ: در چراغ های پارکی گوناگون، عموما از لامپ های ال ای دی و فلورسنت استفاده می شود. این بستگی به سلیقه، پیشبینی هزینه ها و نیاز کاربر دارد. انتخاب نوع لامپ و رنگ نوری که منتشر می کند در کیفیت نورپردازی فضاهای باز بسیار اهمیت دارد، بنابراین بهتر است در این زمینه خیلی سختگیرانه با قیمت ها مواجه نشوید.
جنس بدنه چراغ حیاطی
از دیگر نکاتی که می تواند در تعیین قیمت چراغ های پارکی اثر مستقیم داشته باشد، جنس بدنه چراغ ها است. اصولا دو نوع جنس بدنه برای این نوع چراغ ها در نظر گرفته می شود؛ آلومینیوم دایکا و پلاستیک پلی کربنات. هر کدام از این نوع پایه ها در مکان هایی با ویژگی های خاص مورد استفاده قرار می گیرد. مثلا آلومینیوم در مقابل باران، برف و کلا تغییرات جوی و آب و هوایی، از مقاوت خوبی برخوردار است. اما چراغ هایی که دارای بدنه آلومینیومی هستند به قاعده چراغ های گرانتری به حساب می آیند. بنابراین چراغ باغی و باغچه ای با بدنه پلاستیکی یا ABS می تواند گزینه ارزانتری باشد.
در نهایت بهتر است برخی از بهترین برندهای تولید کننده چراغ پارکی را نیز معرفی نماییم. اکنون برندهایی مانند مازی نور، گلنور، تک نور، تیانا، شعاع و سوتارا از جمله تولید کنندگان شناخته شده این محصولات هستند.
سخن آخر
با توجه به اهمیت نورپردازی فضاهای باز توسط چراغ های پارکی، انتخاب بهترین مدل این نوع چراغ ها و از طرفی قیمت مناسب آن، دغدغه بسیاری از کاربران است. در این مقاله تلاش شده است با توجه به ویژگی های انواع چراغ پارکی، راهنمایی برای خرید چراغ پارکی ارزان و با کیفیت به کاربران ارائه شود.