رپورتاژ آگهی

با برنامه نویسی وب بیشتر آشنا شوید

برنامه نویسی وب شاید برایتان اتفاق افتاده باشد که با واژه برنامه نویسی وب برخورد بکنید و ندانید معنی این واژه چیست و برنامه نویسی وب چه کارایی می‌تواند داشته باشد؟! در دنیای دیجیتالی امروزی ما برنامه نویسی وب جایگاه ویژه‌ای دارد که افراد زیادی در تلاش‌اند تا جایی که می‌توانند از آن بهره بگیرند زیرا برنامه نویسی وب در بازده زمانی کوتاه می‌تواند سوددهی بالایی داشته باشد.

اگر بخواهیم تعریف مختصری از برنامه نویسی وب داشته باشیم باید بگوییم که به تمامی صفحاتی که توسط وب نوشته می‌شود و مرورگر وب آن را پشتیبانی می‌کند، برنامه نویسی وب می‌گویند. برنامه نویسی وب به نوشتن، نشانه گذاری و کدگذاری مربوط به توسعه وب اشاره دارد که شامل محتوای وب، برنامه نویسی سرویس گیرنده وب، سرور و امنیت شبکه است. شاید برایتان جالب باشد که بدانید براساس گزارشات متعدد گوگل سرویس‌های گوگل مپ (Google map)، جیمیل (Gmail)، یاهو (Yahoo) جزء محبوب‌ترین و موفق‌ترین سرویس‌های برنامه نویسی وب هستند. خبر خوب این است که برنامه نویسی وب برای افرادی که علاقه‌مند به رشته IT هستند کار بسیار آسان و شیرینی است.

برنامه نویسی وب یا توسعه وب چیست ؟ (Web development)

حتما با اصطلاح برنامه نویسی آشنا هستید. برنامه نویسی در اصطلاح به قرار دادن کدهای از پیش تعریف شده در کنار هم در چهارچوب یک زبان برنامه نویسی خاص گفته می شود که در نهایت برنامه نویس یک فایل کامپایل شده داردکه می تواند آن را در اختیار دیگران قرار دهد.اما اگر همین کدها رو برای ایجاد یک سرویس آنلاین در کنار هم قرار بدهیم برنامه نویسی تحت وب نامیده می شود. به عنوان مثال یک نرم افزار حسابداری تحت وب که یک سرویس حسابرسی تحت وب ارائه می دهد و یا یک وب سایت رو با زبانهای برنامه نویسی تحت وب می نویسند.

به چه کسی برنامه نویس وب یا توسعه دهنده وب گفته می شود؟(Web developer)

اشخاصی که این توانایی را دارند که کدهای تحت وب بنویسند در اصطلاح برنامه نویس وب نامیده می شوند.اما این کدها با زبان های برنامه نویسی و یا اسکریپت نویسی خاصی نوشته می شوند که در این مقاله زبان هایی را که برای توسعه وب سایت  مورد استفاده قرار می گیرند به شما معرفی خواهم کرد.

طراحی وب چیست؟(Web designe)

درپاراگراف قبل در مورد برنامه نویسی وب و برنامه نویس وب براتون صحبت کردم اما در بعضی مواقع برای پروژه های بزرگ شرکت های توسعه دهنده برای اینکه کار حرفه ای تری ارائه بدهندوسریعتر به نتیجه برسندپروژه وب رو به دو بخش ظاهر و base تقسیم می کنند که در اصطلاح به طراحی بخش ظاهری وب همان طراحی وب گفته می شود.این بخش معمولا به برنامه نویس Front End سپرده می شود البته در ادامه مفصل در مورد اون براتون صحبت خواهم کرد. آموزش سی شارپ

طراح وب کیست؟(Web designer)

طراح وب به کسی گفته می شود که ظاهر یا شکل و شمایل یک صفحه وب یا یک نرم افزار تحت وب را به شکلی که کاربر بتواند رابطه خوبی با آن برقرار کند طراحی می کند.البته این کار بسته به بزرگی و اهمیت پروژه می تواند توسط برنامه نویس سمت کلاینت یا سمت سرور پروژه هم انجام شود.

اما تفاوت برنامه نویس وب با طراح وب چیست؟

برنامه نویس وب کدهای base  یک سرویس تحت وب را می نویسد.اما طراحی ظاهر ورابطه کاربری یک نرم افزارتحت وب یا یک وب سایت به عهده Web designer یا طراح وب قرار داده می شود.درواقع کسی که ظاهر یک نرم افزار تحت وب رو طراحی می کند طراح وب Web designer نامیده می شودو کسی که کدهای بیس یک سایت یا برنامه تحت وب را می نویسد برنامه نویس وب نام دارد.البته کسانی هستند که توانایی انجام هر دو بخش کار را دارند که در ادامه در مورد آنها هم صحبت خواهم کرد. آموزش وردپرس

اهمیت نرم افزار ایلوستریتور چیست؟

برخی از طراحان با انتخاب اشتباه نرم افزار طراحی رابط کاربری برای اجراء پروژه های خود زمان زیاد و کیفیت بالای پروژه را از دست می دهند. اگر شما به عنوان طراح بدانید، کدام پروژه با چه نرم افزاری سریع تر، راحت تر و با کیفیت بالاتری اجرا می شود، می توانید در روند کاری خود رشد قابل توجهی را شاهد باشید. ما در این بخش توضیحاتی درباره نرم افزار ایلوستریتور به شما می دهیم تا بتوانید جنبه های مختلف کار با ایلوستریتور را درک کنید.

اهمیت نرم افزارهای وکتور

اگر در مورد این مطلب سوالی دارید در قسمت نظرات بپرسید

نرم افزار های وکتور بر اساس الگوریتم های ریاضی خروجی می دهند و این یکی از ویژگی های بسیار عالی این نرم افزار هست. به دلیل کیفیت بی نهایت، خروجی های کاربردی، تعامل با نرم افزار های دیگر و … نرم افزار های وکتور از کاربردی ترین ها هستند. یکی از محبوب ترین و کاربردی ترین نرم افزار های وکتور دنیا ادوب ایلوستریتور (adobe illustrator) است. نرم افزار ایلوستریتور مثل فتوشاپ، افتر اافکت، پریمیر پرو، ایندیزاین، لایت روم و … از خانواده نرم افزارهای شرکت Adobe است. آموزش ایلوستریتور

5 (1 نفر)

برای دریافت مطالب جدید کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

محمد رحیمی

محمد رحیمی هستم. سعی میکنم در آیرنکس مطالب مفید قرار بدهم. سوالات مربوط به این مطلب را در قسمت نظرات همین مطلب اعلام کنید. سعی میکنم در اسرع وقت به نظرات شما پاسخ بدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *