آیا میدانید یک سایت فروشگاهی خوب چه بخشهایی باید داشته باشد؟

تابحال دقت کردهاید که در بدو ورود به سایتهای فروش چه چیزی باعث جلب توجه شما میشود؟ در چه صورتی دوست دارید در آن سایت بچرخید، قسمتهای مختلف آن را بررسی کنید و به دنبال کالا و خدمات مورد نیاز خود بگردید؟
حتما شما هم با ما هم عقیدهاید که سایت خوب، سایتی است که دارای بخشهای مهم و ضروری و همچنین زیربخشهای مجزا با دستهبندی دقیق و کامل باشد. قسمتهای مختلف یک سایت فروش مناسب و کاربردی باید طوری کنار هم چیده شده باشند که کاربر بهراحتی بتواند در کمترین زمان ممکن محصولات مورد نیاز خود را یافته، قیمتها را بررسی و مقایسه کند.
شما نیز احتمالا تاکنون این تجربه را داشتهاید که وارد سایت فروشگاهی شدهاید و به دلیل بینظمی و نامشخص بودن بخشهای آن ترجیح دادهاید به سرعت آن را ترک کنید و روی لینکی دیگر کلیک کنید، درست است؟
بخشهایی مانند درباره ما و راهنمای سایت از مهمترین و بدیهیترین بخشهای هر سایت فروشگاهی هستند. البته به غیر از اینکه باید حتما بخشهای ضروری در سایت فروش وجود داشته باشند، مکان قرارگیری آنها و دسترسی آسان کاربر و مخاطب به هر بخش نیز نکتهای مهم و حائز اهمیت است. اما علاوهبر این دو، وجود چه بخشهای دیگری برای عالی بودن سایت و رفع نیازهای مخاطبان در کمترین زمان ممکن ضروری است؟
اگر شما هم مثل ما کنجکاوید تا بدانید برای داشتن وبسایت فروشگاهی خوب و حرفهای وجود چه بخشهایی ضروری است، پس ادامه مطلب را از دست ندهید.
مهمترین بخشهای یک سایت فروشگاهی خوب چیست؟
شما به عنوان صاحب کسبوکار و با اشراف کامل به اهداف بیزنس خود لازم است که قبل از شروع ساخت سایت فروشگاهی، بدانید که وجود چه بخشهایی در فروشگاه اینترنتی شما ضروری و لازم است. بهطور کلی هر سایت فروشگاهی از سه بخش هدر (Header)، محتوا (content) و فوتر (footer) تشکیل شده است.
اما از آنجاییکه کد نویسی کاری سخت و وقتگیر است و یادگیری آن نیاز به پیشزمینههای قبلی، آشنایی با زبانهای برنامه نویسی و دانش کامپیوتری بالایی دارد، پس مسلما برای صاحبان کسب و کارها بهترین، آسانترین و سریعترین راه استفاده از سایتهای فروشگاه ساز است.
شما حتی با کمترین دانش نیز قادر هستید با استفاده از آموزش طراحی سایت و ساخت سایت فروشگاهی، به راحتی با نحوه ساخت سایتی عالی و حرفهای که تمامی بخش های مورد نیاز شما را پوشش دهد، آشنا شده و سایت مناسبی برای فروشگاه خود بسازید.
اما مهمترین بخشهایی که معمولا هر سایت فروشگاهی نیاز دارد، چه قسمتهایی هستند؟
- لوگوی سایت
- ساید بار برای دسته بندی کالاها و خدمات سایت شما
- منوی سایت
- بخش وبلاگ
- بخش فروشگاهی
- صفحه درباره ما
- صفحه تماس با ما
- نمونه تصاویر
- نماد اعتماد الکترونیکی
- راهنما و ویدئوهای آموزش استفاده از سایت
- تعرفه و قیمتها
از میان بخشهای لیست شده در بالا برخی در قسمت Header یا بالای سایت قرار میگیرند، برخی در قسمت Main یا بدنه سایت واقع شدهاند و برخی دیگر مانند تماس با ما در Footer یا قسمت پایینی سایت فروشگاهی قرار دارند.
همانطور که گفته شد لازم نیست که شما خود را درگیر کدنویسی یا استخدام شخصی برای ساخت سایت فروشگاهی و صرف زمانی طولانی کنید بلکه میتوانید با کمک گرفتن از سایت ساز بهراحتی تمام بخشهای گفته شده را خودتان بسازید. سایتهایی مانند پرتال به شما کمک میکنند تا در کمترین زمان ممکن سایتی کاملا منطبق با نیازهای کسبوکار خود را ساخته و شروع به استفاده از مزایای آن کنید.
اما سؤال دیگری که ممکن است ذهن شما را درگیر کند هزینه طراحی سایت است. با توجه به کسبوکار شما، تنوع محصولات و خدمات و تعداد اقلام و آیتمهایی که میخواهید برای فروش در سایت خود قرار دهید، قیمت ساخت سایت متفاوت است.
تعرفه طراحی سایت در فروشگاههای ساخت سایت به عوامل و فاکتورهای متعدد بستگی دارد مانند تعداد منوهای شما، تعداد صفحات وبلاگ شما و میزان محصولات
اگر قصد ساخت سایت فروشگاهی برای کسبوکار خود دارید، به سایت پرتال مراجعه کنید. در این سایت بهراحتی میتوانید تمامی این موارد را بررسی کرده و در نهایت سایت فروشگاهی عالی با بخشهای مورد نیاز خود را ساخته و کسبوکار خود را به صورتی حرفهایتر مدیریت کنید.
این فروشگاه ساز بینظیر امکان اینکه 7 روز به طور کاملا رایگان از سایت استفاده کنید را برای شما فراهم کرده است.
همچنین شما علاوهبر مراجعه به سایت www.portal.ir میتوانید برای اطلاع بیشتر و صحبت با مشاورین متخصص پرتال، در روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 صبح الی 22 شب و در روزهای پنجشنبه، جمعه و دیگر روزهای تعطیل از ساعت 9 الی 17 با شماره 02163404 داخلی 2 تماس بگیرید.