تکنولوژی

مروری بر بازار جهانی سیستم های مدیریت باتری خودرو

بازار جهانی سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو در چند سال گذشته با فروش رو به رشد خودرو های باتری‌ دار شاهد تغییرات چشمگیری در تقاضا بوده است. تولیدکنندگان در بازار سیستم‌ های مدیریت باتری، فروش خودروهای برقی را به‌ عنوان بستری می ‌بینند که در آن سیستم‌ های مدیریت باتری از نظر فناوری توسعه یافته و نگهداری می‌شوند.

پیشنهاد میکنم ابتدا مقاله سیستم مدیریت باتری را بخوانید.

عملکرد محدود باتری‌ های خودرو، از جمله باتری‌ های لیتیوم یونی، در مقابل ولتاژ، دما، جریان، در میان سایر جنبه‌ های الکتریکی، نیاز به سیستم‌ های مدیریت باتری کارآمد را ایجاد می ‌کند. سیستم های مدیریت باتری خودرو به بهبود ایمنی، طول عمر و عملکرد باتری های خودرو و در نهایت خودرو ها کمک می کند.

افزایش استفاده از وسایل نقلیه با باتری، از جمله خودرو های برقی و دوچرخه، مهندسان برق را تشویق می‌ کند تا سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو را طراحی کنند که می ‌تواند برای وسایل نقلیه الکتریکی مختلف استفاده شود. بنابراین، افزایش تقاضا برای وسایل نقلیه با باتری می تواند رشد بزرگتری را برای بازار سیستم مدیریت باتری خودرو ایجاد کند.

صنعت خودرو های برقی چگونه تقاضا برای سیستم های مدیریت باتری خودرو را تامین می کند؟

جنبش سبز در صنعت خودرو در بین مشتریان محبوبیت بیشتری پیدا کرده است و تولید کنندگان خودرو را وادار کرده تا استراتژی‌ های تولید خود را اصلاح کنند. همچنین مشتریان از تأثیرات زیست محیطی وسایل نقلیه با سوخت متعارف و مقررات سختگیرانه کنترل انتشار گاز های گلخانه ای که توسط ارگان های حاکم در سراسر جهان اجرا می شود، بیشتر آگاه می شوند. در نتیجه، موجودی خودرو های برقی جهانی در چند سال گذشته به سرعت رشد کرده است و انتظار می‌ رود در سال‌ های آینده افزایش یابد.

بر اساس آمار منتشر شده توسط آژانس بین المللی انرژی (IEA)، در سال 2017، تعداد خودرو های هیبریدی و برقی در جاده ها با 54 درصد افزایش نسبت به سال 2016 به 1.1 میلیون خودرو رسید. در همان سال، بیش از 250 میلیون دستگاه دو چرخ برقی فروخته شد، در حالی که موجودی اتوبوس های برقی از 345000 دستگاه در سال 2016 به 370000 رسید. آژانس بین المللی انرژی همچنین اعلام کرد که سهم وسایل نقلیه الکتریکی با باتری در کل خودرو های الکتریکی از 58 درصد در سال 2013 به 62 درصد در سال 2017 افزایش یافته است.

استفاده از وسایل نقلیه الکتریکی به طور موثری باعث کاهش هزینه های باتری های لیتیوم یونی و نوآوری در سیستم های مدیریت باتری شده است. همراه با افزایش کاربرد باتری ها در خودرو ها، از جمله وسایل نقلیه الکتریکی، تقاضای زیاد برای باتری های لیتیوم یونی در محصولات الکترونیکی مصرفی منجر به کاهش بیشتر هزینه باتری شده است. بنابراین، نیاز های روزافزون برای بهبود عملکرد باتری، نه تنها در کاربرد های خودرو، بلکه در برق مصرفی، کاربران را به اتخاذ سیستم‌ های مدیریت باتری پیشرفته سوق می‌ دهد.

نوآوری هایی که بازار سیستم مدیریت باتری خودرو را هدایت می کند

آگاهی از اهمیت سیستم‌ های مدیریت باتری برای عملکرد ایمن خودرو های الکتریکی و بهبود طول عمر باتری‌ های خودرو، رشد بازار سیستم مدیریت باتری خودرو را تقویت کرده است. این بازار در سال 2017 به 1 میلیارد دلار رسید و با استفاده زیاد از سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو با فناوری پیشرفته، احتمالاً تا پایان دهه آینده 8 برابر افزایش خواهد یافت.

نگرانی‌ های روزافزون در مورد ایمنی راننده، باعث شده است که نیاز به جلوگیری از خرابی‌ های احتمالی در عملکرد خودرو های برقی وجود داشته باشد. بنابراین، محققان، پزشکان و مهندسان قدرت در حال توسعه دامنه عملیاتی سیستم‌ های مدیریت باتری برای نظارت و تعادل ولتاژ بین سلول‌ ها و جلوگیری از خرابی فاجعه‌ بار در باتری‌ های خودرو هستند.

سهامداران در بازار سیستم مدیریت باتری خودرو، با تمرکز بر فعالیت‌ های تحقیق و توسعه، کنترل بیشتری بر عملکرد سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو به کاربران ارائه می ‌دهند. انتظار می رود که بکارگیری فناوری های بی سیم نسل آینده به عنوان یک روند محبوب در میان سازندگان سیستم های مدیریت باتری خودرو در آینده نزدیک ظاهر شود.

اخیراً، گروهی از محققان چینی یک سیستم مدیریت باتری هوشمند قابل حمل جدید (PIBMS) را توسعه داده‌ اند که از یک واحد اندازه‌ گیری باتری، یک کنترل ‌کننده و یک واحد ضبط داده‌ ها تشکیل شده است. محققان بیان می کنند که سیستم مدیریت هوشمند باتری می تواند از طریق بلوتوث به باتری متصل شود تا اطلاعات لحظه ای وضعیت باتری را به کامپیوتر شخصی منتقل کند. با ارائه این اطلاعات در مورد ولتاژ و دمای باتری در ایستگاه شارژ، PIBMS همچنین می تواند به کاربران کمک کند تا شارژ کافی و همچنین محافظت موثر از باتری را داشته باشند.

یکی دیگر از تولید کنندگان پیشرو دستگاه های ذخیره انرژی، شرکت Ioxus است. اخیراً یک رابط بلوتوث را برای کنترل بی سیم برای ماژول پشتیبانی باتری uStart خود معرفی کرده است. با دانلود یک برنامه بلوتوث، که هم برای اندروید و هم برای iOS سازگار است، کاربران می ‌توانند از راه دور وضعیت سیستم مدیریت باتری uStart و همچنین اطلاعات مربوط به ولتاژ، جریان و دما را بررسی کنند. این شرکت اعلام کرد که با کنترل بی ‌سیم، سیستم مدیریت باتری uStart می‌ تواند طول عمر باتری‌ های خودرو را تقریباً دو برابر کند و یک یا دو باتری را در طول عمر یک کامیون حذف کند.

شرکت تسلا یک شرکت خودروسازی و انرژی آمریکایی است که برای حفظ موقعیت قوی خود در بازار خودرو به نوآوری‌ های فناوری باتری خود وابسته است. این شرکت اخیراً اختراع «سیستم مدیریت باتری چند کاناله و دو جهته» خود را معرفی کرده است که افزونگی پویایی را در سراسر سیستم مدیریت باتری خود دارد. افزونگی پویا یک ویژگی منحصر به فرد از معماری چند کاناله و دو جهته تسلا است که یک فرمان اضافی را برای فعال کردن یک کانال متفاوت و کاملاً عملیاتی یک سیستم مدیریت باتری در صورت خرابی مدار اولیه و ثانویه در سیستم معرفی می‌ کند.

پیشرفت‌ های اخیر در سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو و پتانسیل رو به رشد خودرو های الکتریکی در بازار های بین‌المللی، به خودروسازان انگیزه می دهد تا راه‌ حل‌ های نوآورانه مدیریت باتری را جستجو کنند. شرکت های درجه یک در صنعت خودرو، از جمله دایملر AG و مرسدس بنز، با شرکت های پیشرو در صنعت باتری همکاری می کنند. سیستم های مدیریت باتری بی سیم خودرو که برای برآوردن نیاز های خاص کاربر طراحی شده اند، شاهد تقاضای بالایی در بازار های خودرو هستند.

آسیا اقیانوسیه پرسودترین بازار برای سیستم های مدیریت باتری خودرو باقی می ماند

رشد بازار سیستم مدیریت باتری خودرو به روند رو به رشد برقی شدن در صنعت خودرو بستگی دارد. افزایش فروش خودرو های برقی با باتری، فرصت‌ های سودآوری را برای تولیدکنندگان سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو ایجاد می‌ کند. سهامداران در بازار سیستم های مدیریت باتری خودرو به فرصت هایی برای توسعه خود و در نهایت، تثبیت موقعیت خود در بازار جهانی چشم دوخته اند.

اگر در مورد این مطلب سوالی دارید در قسمت نظرات بپرسید

صنعت خودرو پس از رهایی از بحران اقتصادی، شاهد رشد سود آوری بوده است. اقتصاد های نوظهور در منطقه آسیا اقیانوسیه با افزایش درآمد قابل تصرف مصرف کنندگان و رشد سریع صنعتی در کشور های در حال توسعه مانند چین و هند، تولید و فروش جهانی خودرو را تقویت کرده اند.

مصرف کنندگان در کشور های در حال توسعه در آسیا اقیانوسیه از تاثیرات زیست محیطی انتشارات مضر با افزایش فروش خودرو های با سوخت معمولی آگاه می شوند. نهاد های حاکم نیز قوانینی را برای کاهش انتشار گازهای گلخانه ای از طریق حمل و نقل و ارتقای وسایل نقلیه با باتری یا الکتریکی وضع کرده اند. در نتیجه، چین بیش از نیمی از فروش خودرو های برقی در سراسر جهان را به خود اختصاص داده است.

طبق آمار آژانس بین‌المللی انرژی، دولت چین قوانین سختگیرانه‌ ای را برای کنترل انتشار گازهای گلخانه‌ ای برای تقویت خودروهای برقی در جاده‌ ها اجرا می‌ کرد و در نتیجه، فروش خودرو های برقی در این کشور نسبت به سال ۲۰۱۶ ۷۲ درصد افزایش یافت و بر اساس آمار آژانس بین ‌المللی انرژی، فروش ۵۸۰ هزار خودروی برقی را در سال ۲۰۱۷ به ثبت رساند. برقی‌ سازی صنعت خودروسازی چین به خودرو های الکتریکی محدود می ‌شود، اما دامنه آن گسترش می یابد تا حالت های دیگر حمل‌ و نقل مانند دو چرخ ها و اتوبوس ها را در بر گیرد. چین سهم عظیم 99 درصدی در سهام جهانی اتوبوس های برقی و دو چرخ های برقی دارد که نشان دهنده فرصت های سودآور برای تولید کنندگان سیستم های مدیریت باتری خودرو در این کشور است.

فروش سیستم مدیریت باتری خودرو در کشور های اروپایی

اتحادیه اروپا همچنین به عنوان یکی از بازار های منطقه ای پیشرو برای وسایل نقلیه الکتریکی و همچنین برای سیستم های مدیریت باتری خودرو در حال ظهور است. کشور های اروپایی، از جمله آلمان و کشور های شمال اروپا، احتمالاً به عنوان بازار های رقابتی شدید ظاهر می شوند که به فروش رو به رشد خودرو های برقی نسبت داده می شود. بر اساس گزارش آژانس بین المللی انرژی، نروژ بیش از یک سوم از سهام جهانی خودرو های برقی را در سال 2017 به خود اختصاص داد، در حالی که ایسلند و سوئد 18 درصد از سهم خودرو های الکتریکی جهانی را در اختیار داشتند.

ابتکار وسایل نقلیه الکتریکی (EVI) توسط کمیسیون اروپا، کمپینی را در سال 2017 راه اندازی کرد تا هدفی را ایجاد کند که تا سال 2030 بیش از 30 درصد از سهم بازار در بازار جهانی خودروهای الکتریکی را به خود اختصاص دهد. این کمپین بخش خصوصی و عمومی را برای گسترش پتانسیل فروش خودرو های برقی در کشورهای اروپایی، که انتظار می رود محیط رشد مثبتی را برای بازار سیستم مدیریت باتری خودرو در بازار های اروپایی ایجاد کند، تقویت می کند.

علاوه بر این، انتظار می‌ رود که پیشرفت‌ های مداوم در زیرساخت‌ های شارژ در اتحادیه اروپا، آینده صنعت باتری و بازار سیستم مدیریت باتری خودرو در منطقه را شکل دهد. بنابراین، سرمایه داران در بازار سیستم مدیریت باتری خودرو، استراتژی‌ هایی را برای سرمایه‌ گذاری بر افزایش تقاضا برای خودرو های برقی در اروپا اتخاذ می ‌کنند تا فروش سود آور سیستم‌ های مدیریت باتری خودرو را افزایش دهند.

بازار سیستم مدیریت باتری خودرو در منطقه آسیا اقیانوسیه (به استثنای ژاپن) در سال 2017 به 388 میلیون دلار آمریکا رسید که بیش از یک سوم درآمد بازار جهانی در همان سال بود. این منطقه احتمالاً در دهه آینده تسلط خود را در بازار سیستم مدیریت باتری خودرو حفظ خواهد کرد. اتحادیه اروپا به احتمال زیاد به عنوان یک بازار رو به رشد برای سیستم مدیریت باتری خودرو در آینده نزدیک ظاهر خواهد شد و فرصت های رشد بسیار سودآوری را برای بازار ایجاد خواهد کرد.

5 (2 نفر)

برای دریافت مطالب جدید کانال تلگرام یا پیج اینستاگرام ما را دنبال کنید.

محمد رحیمی

محمد رحیمی هستم. سعی میکنم در آیرنکس مطالب مفید قرار بدهم. سوالات مربوط به این مطلب را در قسمت نظرات همین مطلب اعلام کنید. سعی میکنم در اسرع وقت به نظرات شما پاسخ بدهم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *